RAW
STABU
fps
KOMO
C3A
Nl/SfB
NBS
/ fabrikanten

Partners

Bouwspex.nl is een initiatief van ZeeBoer, Stichting STABU en Stichting KOMO.
Het online portal, voorheen bekend als Bestekservices.nl, is succesvol in de verspreiding van specificaties voor de bouw. De index bevat verwijzingen naar productspecificaties, systeemoplossingen, bestekteksten en certificaten van vrijwel alle toeleveranciers in de bouw. Ook andere bouwspecificaties kunnen in de toekomst toegevoegd worden.
Een basisvermelding is kosteloos, ook als u geen klant bent van bij van de partners. Interesse? Mail naar info@bouwspex.nl voor informatie.

ZeeBoer
ZeeBoer is adviseur en kennispartner van meer dan 120 leveranciers van A-merken in de bouwkolom. Als marktleider op gebied van systeemconfiguratoren, ontwikkelde ZeeBoer een productinformatiemanagementsysteem of “PIM” dat als enige vanuit de bouwfilosofie opgezet is: Utopis® Platform, kortweg UP.
Een systeemconfigurator of bestekservice biedt niet alleen een goede specificatie van de oplossing of toepassing voor RAW, STABU2 of BIM-model. De fabrikant zorgt in een configurator namelijk ook voor ondersteuning bij het maken van een goede keuze. Daarmee worden fouten voorkomen.Ketenstandaard Bouw en Techniek
Binnen Stichting Ketenstandaard Bouw en Techniek werken partners in de bouwnijverheid samen. Ketenstandaard Bouw en Techniek beheert STABU2 en Nl/SfB. De systematieken worden gebruikt voor het maken van bestekken en BIM-specificaties in de B&U en installatiesector. ZeeBoer is sinds 1986 de eerste licentiehouder van STABU en biedt niet alleen haar eigen klanten een goede aansluiting op de systematiek.
Op Bouwspex.nl vindt u niet alleen configuratoren of bestekservices die systeemoplossingen in STABU2 aanbieden, FPS’en die een bondige productspecificatie in STABU2 bevat.Stichting KOMO
KOMO is dé specialist in kwaliteit van producten, realisatieprocessen, diensten en personen in de bouw en infra. Certificeren volgens KOMO-standaarden betekent objectief getoetste kwaliteit door onafhankelijke deskundigen. En dat volgens vaststaande, algemeen geaccepteerde eisen. Bouwen met het KOMO-keurmerk is het beste bewijs voor kwaliteit!

Wilt u weten welke bouwspecialist werkt met het KOMO-keurmerk? Op Bouwspex.nl vindt u certificaathouders van KOMO. Zoeken naar een certificaat is hiermee niet alleen eenvoudig, veel fabrikanten bieden een systeemconfigurator of bestekservice, waarmee u zowel toepassingsadvies als een goede systeemspecificatie krijgt.Stichting CROW
CROW is het nationale kennisplatform voor infrastructuur, verkeer, vervoer en openbare ruimte. Deze non-profitorganisatie ontwikkelt, verspreidt en beheert praktisch toepasbare kennis voor beleidsvoorbereiding, planning, ontwerp, aanleg, beheer en onderhoud. Stichting CROW beheert de RAW-systematiek en houdt deze actueel.
Alle bestekteksten voor de GWW die op Bouwspex.nl vermeld staan, werden opgesteld conform de door CROW ontwikkelde RAW-systematiek. De RAW-systematiek geeft opdrachtgevers en opdrachtnemers in de gww- en groensector een kader om afspraken in bouwcontracten te maken en deze goed vast te leggen.Bouwspex.nl is een initiatief van

ZeeBoer b.v.

Adres
Schorsweg 6
8171 ME VAASSEN


Contact
(085) 74 33 333
info@bouwspex.nl

home
uw vermelding
fabrikanten-index
info
partners