RAW
STABU
fps
KOMO
C3A
Nl/SfB
NBS
/ fabrikanten

Over bouwspex.nl

Bouwspex.nl is een initiatief van ZeeBoer, Stichting STABU en Stichting KOMO.
Het online portal, voorheen bekend als Bestekservices.nl, is succesvol in de verspreiding van specificaties voor de bouw. De index bevat verwijzingen naar productspecificaties, systeemoplossingen, bestekteksten en certificaten van vrijwel alle toeleveranciers in de bouw. Ook andere bouwspecificaties kunnen in de toekomst toegevoegd worden.

Bestekservices voor fabrikanten
Een bestekservice of systeemconfigurator is een ideaal medium om oplossingen voor de bouw voor het voetlicht te brengen. Niet alleen via Bouwspex.nl maar ook vanaf de eigen website, beschikt een bouwleveranciers zo over een keuzeondersteunende tool.
Een specificatietool speelt in op de rol die de fabrikant speelt in het bouwproces: kennispartner en informatieregisseur. Voorschrijvers waarderen dit. Een configurator kan specificaties in STABU, RAW, GAEB en C3A tonen, maar ook BIM-gerelateerde informatie. Interesse? Bezoek de kennisbank van ZeeBoer voor meer informatie.

Uw vermelding
Toeleveranciers in de bouw krijgen een kosteloze basisvermelding op Bouwspex.nl. Leveranciers kunnen contact opnemen met ZeeBoer inzake hun vermelding en aanpassing daarvan. Neemt u ook contact op als u geen klant van ZeeBoer bent. De partners in Bouwspex.nl streven namelijk naar een compleet platform.
Interesse? Mail naar info@bouwspex.nl voor informatie.

Disclaimer
De partners in Bouwspex.nl besteden de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens, maar aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden in de aangeboden informatie. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen voorkomen. In geen geval kunnen rechten worden ontleend aan de inhoud van deze website.
Toeleveranciers in de bouw krijgen een kosteloze basisvermelding op Bouwspex.nl. Leveranciers kunnen contact opnemen met ZeeBoer inzake hun vermelding en aanpassing daarvan.
Bouwspex.nl controleert bij wijzigingen of toevoegingen alle vermelde links, maar kan niet garanderen dat deze foutloos blijven. Mocht u verbeteringen hebben, laat dit ons dan weten.
De partners in Bouwspex.nl zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van vermelde websites en online tools. Hiervoor dient u als eindgebruiker contact op te nemen met de betreffende leverancier.

Nieuwe STABU webcatalogus
STABU introduceerde in oktober 2019 een nieuwe webcatalogus. De softwarehuizen (KUBUS, Duncan, Systhema en De Twee Snoeken) hebben deze catalogus inmiddels geïmplementeerd. Wat opvalt is echter dat SUF-bestanden (Stabu Uitwissels Formaat) niet altijd vlekkeloos werken. Bouwspex adviseert daarom altijd ook een OSF-bestand (Onafhankelijk Specificatie Formaat) te downloaden.
Bouwspex.nl is een initiatief van

ZeeBoer b.v.

Adres
Schorsweg 6
8171 ME VAASSEN


Contact
(085) 74 33 333
info@bouwspex.nl

home
uw vermelding
fabrikanten-index
info
partners